Bij Scouting Willem Alexander dragen alle leden een ScoutFit. Het ScoutFit laat zien dat je bij Scouting hoort. Daar naast is het gemaakt van stevig outdoor materiaal zodat het beter tegen een stootje kan

ScoutFit Scouting Willem-Alexander Harmelen

Het ScoutFit bestaat uit een groepsdas en een ScoutFit blouse met insignes. Elke speltak heeft zijn eigen kleur blouse.

Insignes en Badges

Bij de installatie krijgen de kinderen verschillende badges, tekens en bandjes mee. Waar deze op het ScoutFit genaaid moeten worden is aangegeven op onderstaande tekening.

Tweedehands ScoutFit

Wilmi Schoote heeft een voorraad tweedehands ScoutFits. Op marktplaats worden ook vaak ScoutFits aageboden.

ScoutShop

Nieuwe ScoutFits zijn te koop bij de ScoutShop. De Scoutshop verkoopt nog veel meer leuke Scouting kleding en handige spullen voor Scouting. Leuk om te vragen voor verjaardag, Sinterklaas etc. Dit is echter niet verplicht.