Sinds een paar weken beschikt Scouting Willem-Alexander ook over een eigen App welke beschikbaar is onder IOS en Android.

De App toont veel informatie op een overzichtelijke wijze. In de App kun je op dit moment de volgende onderdelen vinden:

• Nieuwsberichten over onze groep. Een voorbeeld is het resultaat van de PLUS van Velzen sponsoractie.
  • De jaarplanning van onze groep. Hier kun je alle groepsactiviteiten in terug vinden maar ook de data van bijvoorbeeld vergaderingen.
  • De website van Scouting Willem-Alexander. Deze wordt binnen de app geopend.
  • Een fotoalbum
  • Belangrijke contactgegevens. Hier vind je niet alleen de algemene contactgegevens van de groep maar ook die van de verschillende bestuursleden en de teamleiders van de verschillende speltakken. Ook zijn hier bijvoorbeeld de standaard opkomsttijden van de speltakken terug te vinden
  • Deze Facebook pagina. De pagina wordt dan binnen de app geopend.
  • Per speltak de jaarplanning. Standaard toont de app de activiteiten van dag van vandaag. Wanneer je onder de kalender op "Maand" drukt zullen alle activiteiten van die maand getoond worden. Door de kalender naar links of naar rechts te swipen verander je van maand.
  • Ons Youtube kanaal. Facebook laat soms niet veel over van de kwaliteit van filmpjes, dus sommige filmpjes zullen wij publiceren via ons Youtube kanaal. Alle filmpjes van ons Youtube kanaal worden automatisch getoond binnen de app.
  • De scouting activiteitenbank. Op deze plek worden diverse activiteiten, programma's en spellen van binnen Scouting beschikbaar gesteld.

Onze Scouting app is voor zowel Android als voor Apple beschikbaar binnen de store.

Op deze pagina staat eventueel een verwijzing naar de juiste app https://mavieapp.com/news/149959/19279

Na het installeren open je de Scouting app en klik je op het zoekveld. Hier vul je "Harmelen" in. Vervolgens klik je op onze app. Onze app zal dan direct standaard gekoppeld staan binnen de Scouting app.