De foto's die wij tijdens de activiteiten en de kampen van onze groep maken zijn op deze pagina terug te vinden.

Binnen onze groep zijn er een aantal personen die foto's maken tijdens onze activiteiten en de kampen. Bij het plaatsen van de foto's worden deze getoetst aan de richtlijnen van Scouting Nederland en die van onze groep. De foto's zijn ook terug te vinden op onze Facebook pagina.

Hoe werkt het fotoalbum?

Alle beschikbare fotoalbums staan gesorteerd van nieuwe naar oud. Het nummer bij ieder fotoalbum geeft aan hoeveel foto's er aanwezig zijn. Wanneer je op een album klikt krijg je direct de eerste 50 foto's van het album te zien. Door onderaan de pagina te kiezen voor "Laad meer foto's..." worden de volgende 50 foto's ook geladen.

Klik je in het overzicht in de linker bovenhoek van een foto dan wordt onderaan de pagina de verwijzing naar de foto getoond zodat je deze makkelijk kan downloaden. Je kan dit voor meerdere foto's tegelijk doen.

Wanneer je op een foto klikt dan zal deze in het groot getoond worden met daar onder de eventuele opmerkingen die op social media bij de foto gemaakt zijn. Met de pijltjes links en rechts van de foto kun je naar de vorige of de volgende foto gaan. Wanneer je op een van de social media icoontjes onder de foto klikt kun je de foto delen.  

De foto's


Browse an album and pick photo using checkbox which will appear on hover

  Selection Preview